Voorbereidingen voor Kloosterpop 2024 in volle gang

Voorbereidingen voor Kloosterpop 2024 in volle gang

  • 26 juni 2024

Scheemda – De afgelopen dagen wordt er met man en macht gewerkt aan de voorbereidingen voor het jaarlijkse Kloosterpop op het Vennenblocken industrieterrein, gelegen tussen Scheemda en Heiligerlee. Dit weekend belooft een spetterend feest te worden met optredens van grote namen zoals DJ La Fuente, Samantha Steenwijk en TikTok Tammo.

Vrijwilligers zijn druk in de weer om het feestterrein op en top in te richten. Met een ijsje en een koud drankje in de hand, wordt er hard gewerkt om alles gereed te maken. De tenten en hekwerken zijn al geplaatst en de barren, waar festivalgangers hun drankjes kunnen bestellen, worden opgebouwd en klaargemaakt.

R.A. Sound & Lighting zorgt voor een spectaculaire lichtshow door ruim 130 lampen op te hangen en meer dan 5 kilometer aan kabels te leggen. Alles wordt in het werk gesteld om van dit weekend een groot feest te maken.

Het festival trapt donderdag af met de welbekende bingo. Voor informatie over de kaartverkoop en het volledige tijdschema kun je terecht op www.kloosterpop.nl. Mis het niet!